Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΣΤΑΤ


Ιδιώτες συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της από τον ερχόμενο Ιανουάριο η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν μόνο ιδιώτες  και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει όμως να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.


Το νέο Μητρώο θα έχει ισχύ για 8 μήνες, από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του έτους 2013, ενώ όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε προηγούμενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών, θα πρέπει να υποβάλουν νέα Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής.
Οι Ιδιώτες Συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και έλεγχο στοιχείων), ενώ τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στον χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.
Η αμοιβή τους καθορίζεται σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες μέτρησης του έργου τους και προκαθορισμένης αμοιβής ανά μονάδα έργου, ενώ η καταβολή της πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση και την παράδοση της εργασίας τους.

Υποβολή αιτήσεων – δικαιολογητικά


Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έως τις 15 Δεκεμβρίου στη διεύθυνση: www.statistics.gr  (στην πρώτη σελίδα του Portal, στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛ.ΣΤΑΤ.»), ενώ για απευθείας πρόσβαση στη διεύθυνση: http://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=SGID13:5558:2580184766429702.

Επίσης θα πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ή ένα  φωτοαντίγραφο της σελίδας του διαβατηρίου,
  • Βεβαίωση ΑΦΜ και ΔΟΥ που ανήκουν,
  • Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο σελίδας βιβλιαρίου ή καρτέλας Τραπέζης,
  • Δύο πρόσφατες φωτογραφίες,
  • Τίτλους σπουδών ή βεβαιώσεις σπουδών (για τους φοιτητές -τριες),
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 όπου θα δηλώνουν ότι οι αμοιβές τους από παροχή υπηρεσιών δεν ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ κατά το προηγούμενο έτος,
  • Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας για τους υποψηφίους που δηλώνουν ότι δεν κατέχουν τίτλο σπουδών από την Ελλάδα.
*Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών (τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 1352182, 2131353050 και 2131353035).

Αναδημοσίευση από: ‘Εθνος-Εργασία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου