Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Ψηλά Αλώνια


Αναδημοσίευση από: www.filodimos.gr

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στα Ψηλά Αλώνια θα είναι η κεντρική γιορτινή δράση του Δήμου Αιγιαλείας & της ΔΗΚΕΠΑ για τη φετινή χρονιά, με το Δημοτικό Πάρκο να μεταμορφώνεται για πρώτη φορά σε ένα πανέμορφο, μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό! Το Αιγιώτικο Πάρκο των Χριστουγέννων θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους καθημερινά καθ΄ όλη την εορταστική περίοδο σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο με εικαστικά εργαστήρια, εκπλήξεις, δρώμενα, μελωδίες και πολλές λιχουδιές. Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί και το Σπίτι της Αγάπης για τους συμπολίτες μας που χρήζουν στήριξης, ενώ επίσης Σπίτι της Αγάπης θα υπάρχει και στο Διακοπτό. Παράλληλα, το πρόγραμμα των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πλαισιωθεί από μικρές και μεγάλες δράσεις αφιερωμένες στην ψυχαγωγία των μικρών και μεγάλων παιδιών!


Τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Αιγίου "Ευτέρπη", ενώ έπειτα θα ακολουθήσει το πρωτότυπο Ομαδικό Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής «Κόκκινοι Σκούφοι & Γλυκές Νιφάδες» σε ζαχαρο……μαστορέματα, για παιδιά δημοτικού. Τα παιδιά θα δημιουργήσουν το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο χωριό του Αη-Βασίλη! Ένα ευφάνταστο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με σοκολατένιες γεύσεις, χρώματα και καραμέλες, σε μια ομαδική σύνθεση ενός  ζαχαρένιου χωριού  που θα γευθούν μικροί και μεγάλοι. Το μόνο που χρειάζεται να φέρουν μαζί τους οι μικροί και τολμηροί επίδοξοι chefs, είναι ένα κόκκινο σκουφάκι του Αη-Βασίλη! (Με την ευγενική προσφορά και την επιμέλεια των αρτοζαχαροπλαστείων «Κουτρόπουλος»).
Οι εορταστικές δράσεις του Πάρκου των Χριστουγέννων θα αναρτώνται εγκαίρως στις εισόδους του πάρκου, ενώ συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει σε όλα τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Η είσοδος για όλες τις δράσεις του Πάρκου θα είναι πάντα  ελεύθερη.

ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ στο ΑΙΓΙΟ:  ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΙΩΝ) & ΩΡΕΣ 10.00-12.00

ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ στο ΔΙΑΚΟΠΤΟ: ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΩΤΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΙΩΝ) & ΩΡΕΣ 10.00-12.00

Τα Σπίτια της Αγάπης θα λειτουργήσουν με τη βοήθεια της Εθελοντικής Ομάδας Α΄ και της Εθελοντικής Ομάδας Διακοπτού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διακοπτού «Ο Καλός Σαμαρείτης». Αποχωριζόμαστε ορισμένα αντικείμενα (ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια κ.λπ.) που δεν τα έχουμε πλέον ανάγκη και που βρίσκονται σε καλή κατάσταση,  προκειμένου να διανύσουν έναν δεύτερο κύκλο ζωής στα χέρια κάποιου που τα χρειάζεται πραγματικά. Δεκτές επίσης θα γίνονται και οι προσφορές τροφίμων διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου