Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Δήμου Αιγιαλείας


Αναδημοσίευση από: http://www.aigialeianews.gr

Με μια πολύ όμορφη γιορτή για μικρούς και μεγάλους που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκέμβρη στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου θα γίνει η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας.  Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Τα Μαγικά Συρτάρια». Πρόκειται για έκθεση παλιών φιλοτεχνημένων συρταριών που θα φιλοξενηθεί στην Αιγιάλεια με πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΠΑ και σε συνεργασία με τη δράση Ελληνίδων Bloggers. Εθελοντές από την Αιγιάλεια καθώς και από άλλα μέρη της Ελλάδας ένωσαν τη φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους και με κοινό τους στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο δημιούργησαν δεκάδες συρτάρια τα οποία θα πωληθούν και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  


Στις 7:15 θα ακολουθήσει μουσικοφιλολογική βραδιά - αφιέρωμα με τίτλο "Τα ήθη και τα έθιμα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων". Η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση της «Ιονίου Βιβλιοθήκης», της Ορχήστρας «Μουσική Οδύσσεια» και της ΔΗΚΕΠΑ. 
Ο δήμαρχος Αιγιάλειας  Ευστάθιος Θεοδωρακόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Βασιλική Ψυχράμη και τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης καλούν όλους τους Αιγιαλείς να παραστούν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Επίσης ενημερώνουν ότι η έκθεση των φιλοτεχνημένων συρταριών θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 15 έως τις 23 Δεκέμβρη, καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 έως τις 7:00. Τα Σαββατοκύριακα η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από τις 10 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου